Savage Streets vuodelta 1984 on hyvää viihdettä. Elokuva kertoo pääasiassa kahdesta nuoresta porukasta, toinen naispuolisia ja toinen miespuolisia. Miespuolisen porukan eduatajat ovat psykopaatteja jotka terrorisoivat tätä naispuolisten porukkaa, lopulta raiskaten yhden heistä ja tappamalla toisen heistä. Naispuolisten porukan bad-ass bitch Brenda kostaa miesten porukalle jalkajousella ampuen.

Näiden nuorten olisi ilmeisesti tarkoitus olla teinejä, ainakin imdb:n mukaan, mutta näyttelijät näyttävät kolmekymppisiltä. On paljasta pintaa ja brutaalia väkivaltaa.

En tiedä onko hahmojen tarkoitus olla lukiolaisia vaiko yliopisto-opiskelijoita, mutta he käyttäytyvät kuin yläasteikäiset. Huumori on lapsellista.

Amerikkalaisuus ja amerikkalaiset tabut ja esimerkiksi avioliittokäsitys ovat vahvasti läsnä.

Lopussa saatava kosto on tyydyttävä loppu elokuvalle, ja on huvittavaa miten nopeasti Brenda täysin hallitsee jalkajousen käytön täysin vailla aikaisempaa kokemusta sellaisen käyttämisestä. Elokuva on hyvää ryönää 80-luvulta.

Show all |

Batman Arkham Knight

September 7th 2021

Noniin, pelasin sitten vihdoin arkham knightin loppuun tuossa vähän aikaa sitten. 3/5, lopussa käy tylsäksi enkä itseasiassa jaksanut pelata sitä "knightfall protocoliin" asti.

Onnistuin jotenkin poistamaan läpipeluun toiswn videon, joten Odyseeheen valuvasta läpipeluusta puuttuu kakkososa.

More >

Pixelfed

January 16th 2021

Seuraa Pixelfedissä

More >

Mastodon

January 14th 2021

Seuraa mastodontti.fi:ssä

More >

Fifth element / studiocanal / karvalakki-bluukka

December 23rd 2020

Studiocanal 2020 fifth element 1080p-bluukka 5/5 julkasu.

More >

Blogi

September 28th 2020

Lol mä mitään blogia kirjota.

More >

Odysee

September 28th 2020

Seuraa Odyseessa @LoftyPancake

More >

Ota yhteyttä

January 16th 2021

More >